Επικοινωνήστε Με Άμεση Σύνδεση Στο Σύννεφο

Γνωρίζατε ότι η μπαταρία στο κινητό σας έχει αρκετή ισχύ; Σε περίπτωση που η μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου είναι νεκρή και δεν έχετε τρόπο να το κοστίσετε. Θα παρατηρήσετε μια αύξηση της ισχύος κατά 50%. Αυτό το δυναμικό αποθεματικού θα κοστίσει την επόμενη φορά που θα κοστίσετε το τηλέφωνό σας.

Εάν χρησιμοποιείτε κινητά τηλέφωνα και λαμβάνετε πληροφορίες κλήσης, δεν πρέπει να ξοδεύετε μεγάλες χρεώσεις. 1-800-411 – Δωρεάν μπορεί να είναι πολύτιμη ποσότητα στο τηλέφωνο. Ακούγοντας μια πιο σύντομη διαφήμιση, θα λάβετε σίγουρα όσες πληροφορίες αναζητήσατε.

Γνωρίζετε ότι ανεξάρτητα από το πού θα μπορούσατε να βρίσκεστε, μπορείτε να βρείτε βοήθεια χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο. Δεν χρειάζεται καν να διατηρήσετε την ασφαλιστική τοποθεσία του τηλεφώνου σας για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία. Η παγκόσμια επείγουσα ποσότητα για κινητά είναι 112. Σε περίπτωση σοβαρής έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση που καλέσετε το 112, η ​​κινητή συσκευή σας θα αναζητήσει οποιαδήποτε υπάρχουσα ομάδα κινητών τηλεφώνων για να δημιουργήσει έναν αριθμό έκτακτης ανάγκης για την προσωπική σας υπάρχουσα τοποθεσία. Ανεξάρτητα από το αν το πληκτρολόγιό σας είναι κλειδωμένο, μπορείτε να συνεχίσετε εύκολα να καλείτε 112.

Δώστε στο κινητό σας μια επανεκκίνηση κάθε λίγες μέρες. Καθώς χρησιμοποιείτε συνεχώς χαρακτηριστικά στο κινητό τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων περιήγησης λογισμικού, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και Διαδικτύου, το κινητό σας τηλέφωνο αποθηκεύει αποθηκευμένες πληροφορίες και γεγονότα. Πολλά από αυτά τα δεδομένα είναι περιττά και μπορούν να εκκαθαριστούν μέσω επανεκκίνησης. Αυτό μπορεί να απελευθερώσει λύσεις μεθόδου και πολύ σαφείς πιθανές δυσλειτουργίες.

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει φορτιστής μπαταρίας για την προσωπική ισχύ της μπαταρίας σας άμεσα διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή. Εάν έχετε ένα από το όχημα, το σπίτι και τον τόπο εργασίας σας, θα μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνό σας κάθε φορά που το χρειάζεστε. Συγκεκριμένα κάνει χρήση της απόδοσης μπαταρίας. Αποφύγετε να χάσετε την τροφοδοσία σας κάνοντας αυτό.

Σκεφτείτε ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε ένα έξυπνο τηλέφωνο. Είναι πιο ακριβά, παρόλα αυτά σας προσφέρουν πολλά μέσω ενός χαρακτηριστικού κινητού τηλεφώνου. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι η πλειονότητα των τελικών χρηστών θέλει απλώς να συζητήσει στο κινητό του τηλέφωνο. Εάν σας εξηγήσει, η αγορά ενός smartphone συνεπάγεται υψηλότερη πρώτη αγορά, καθώς και υψηλότερο κόστος κάθε μήνα. Σίγουρα δεν είναι η ιδανική επιλογή.

Αναγνωρίστε το σχέδιο κινητού τηλεφώνου σας. Αυτές οι στρατηγικές μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκες που περιλαμβάνουν αποζημιώσεις πληροφοριών, συνολικά λεπτά συνομιλίας, γραπτά μηνύματα και τιμές στο εξωτερικό. Πριν αποφασίσετε να κάνετε έκρηξη κατά λάθος μέσω επιδόματος και να λάβετε χρέωση πολύ περισσότερα, μάθετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα στον κανονικό μηνιαίο λογαριασμό.

Εάν ψάχνετε για να βελτιώσετε το κινητό σας, ώστε να σας πει ότι πρέπει να ξοδέψετε τεράστια χρέωση, προσπαθήστε να συζητήσετε. Οι επιχειρήσεις συνήθως δεν επιθυμούν να χάσουν χρήσιμους καταναλωτές, οπότε μπορεί να χαρούν να το παραιτηθούν. Ανεξάρτητα από το αν λένε όχι, δεν τραυματίζεται η ερώτηση.

Συνήθως λαμβάνετε υπόψη την τιμή αγοράς του κινητού σας τηλεφώνου και το κόστος του γενικού σχεδίου. Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών προσφέρουν φανταστική εξοικονόμηση στα κινητά τηλέφωνα που πουλάνε, αλλά σας βοηθούν στο τέλος με στρατηγικές υψηλότερης λίστας. Αυτό σημαίνει κάποια οικονομική εξοικονόμηση στην αρχή, αλλά πολύ περισσότερο από το κόστος του πορτοφολιού μακροπρόθεσμα.

Οι σύντροφοί σας είναι μια εξαιρετική πηγή καθοδήγησης για αυτό το θέμα. Θα έχουν πιθανώς εξαιρετικές μαρτυρίες για εσάς προσωπικά. Θα μπορούν να σας επιτρέψουν να επιλέξετε κινητό τηλέφωνο, δημιουργώντας απλούστερη τη μέθοδο αγορών στο κατάστημα.

Μην αφήσετε τον φακό κάμερας ζουμ στην ψηφιακή κάμερα του τηλεφώνου σας να σας ξεγελάσει. Η τυπική εστίαση στις κάμερες δεν είναι παρόμοια με την εστίαση που χρησιμοποιούν οι βιντεοκάμερες κινητού τηλεφώνου. Το μηχανογραφικό ζουμ χρησιμοποιείται συνήθως για κινητά τηλέφωνα και αυξάνει μόνο τα pixel, όταν υποβαθμίζει την κορυφαία ποιότητα εμφάνισης. Προχωρήστε καλύτερα για το πολύ καλύτερο στιγμιότυπο παρά για μεγέθυνση.

Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi για ορατό δώρο αντί να το δοκιμάσετε να φτάσετε χρησιμοποιώντας τις τυπικές σας πληροφορίες Τα βίντεο κλιπ χρησιμοποιούν δεδομένα αρκετά γρήγορα. Περιττό να πούμε, εάν η στρατηγική σας έχει απεριόριστες λεπτομέρειες, δεν ανησυχείτε για τη διατήρηση της κατανάλωσής σας.

  1. Να θυμάστε ότι ένα αδύναμο σήμα μπορεί να εξαλείψει την μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου.
  2. Το τηλέφωνό σας πρέπει να καταναλώσει ζωτικότητα για να παραμείνει συνδεδεμένο στο δίκτυο, ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείται.
  3. Το να διατηρείτε το τηλέφωνό σας σοβαρό σε ένα διαμέρισμα tote ή επιφάνεια εργασίας μπορεί να σημαίνει σωλήνες αποστράγγισης μπαταρίας πολύ πιο γρήγορα από ό, τι θα περίμενε κανείς.

Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση οποιουδήποτε είδους ιστορικού κινουμένων σχεδίων όταν ταπετσαρίες του τηλεφώνου σας. Εάν ανησυχείτε για την μπαταρία του τηλεφώνου σας, επιλέξτε κάτι πιο απλοϊκό όταν το ιστορικό του τηλεφώνου σας. Οποιοσδήποτε τύπος gif πρόκειται να εξαντλήσει την μπαταρία σας πιο γρήγορα σε σύγκριση με μια κανονική εικόνα όταν θα ήταν το σκηνικό σας.

Τα νέα τηλέφωνα σίγουρα δεν χρειάζεται να έχουν ασφάλεια στην οθόνη. Η πλειοψηφία των σύγχρονων τηλεφώνων ενσωματώνει μια επένδυση ασφαλείας που αποτρέπει τη μουτζούρα και την καταστροφή. Ωστόσο, ένας άλλος προφυλακτήρας οθόνης αναμφίβολα θα υπονοεί ότι έχετε προβλήματα με την ανάγνωση της οθόνης. Μπορούν επίσης να αναπτύξουν φυσαλίδες αέρα ή τα δικά τους σημάδια.